GYIK

Gyakran ismételt kérdések a Ben előadásával, bűvészettel  vagy a rendezvényekkel kapcsolatban.

Hol vállal Ben fellépést?

Ben Magyarországon élő bűvész, aki az egész országban és külföldön is fellép.

Miért nincsenek feltüntetve árak a weboldalon?

Az árak a rendezvény típúsától függően eltérőek lehetnek. Éppen ezért a legjobb ha e-mailben vagy telefonon kér ajánlatot! A kapcsolat oldalon minden elérhetőséget megtalál. Ne felejtse el megadni az alapvető adatokat az eseményéről, mint például az esemény típusa, helyszíne, dátum és a vendégek száma. Az e-mailekre 24 órán belül válaszolunk!

Mi a garancia, hogy a műsor mindenkinek tetszeni fog?

Kérem nézze végig alaposan a honlapot és számtalan fotót láthat Ben bűvészről. Ezek a fotók egyértelműen megörökítik a nézők örömét, ámulatát. Referenciákat, ajánlásokat is talál a honlapon magán és vállalati ügyfelektől egyaránt. Nem titok, hogy a legtöbb megrendelő azért választja Ben-t mert korábban már látta egy vagy több fellépését. A műsorok megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek legyen szó egy baráti találkozóról vagy akár egy több száz fős eseményről. Ha még mindig bizonytalan lenne azzal kapcsolatban, hogy Ben-e a legjobb választás egy személyes találkozó biztosan segít eldönteni!

Milyen rendezvényeken / eseményeken szoktott Ben fellépni?

Ben fellép, mind magán-, mind vállalati ügyfelek számára. Ez a lista magában foglalja az esküvőket, születésnapokat, vacsorapartikat, fogadásokat, gálákat, családi napokat, kiállításokat, vásárokat, házibulikat, kerti partikat, termékbemutatókat, eljegyzési bulikat, évfordulókat, nyugdíjas találkozókat, karácsonyi összejöveteleket, szilveszteri partikat, keresztelőket, jótékonysági árveréseket, egyetemi bálokat. Bárhol, ahol egy embernek szórakoztatásra van szükség Ben kiváló választás.

Van lehetőség személyes találkozóra megrendelés előtt?

Természetesen van, sőt kifejezetten javasolt. Budapesten és környékén ez teljesen díjmentes és segít eloszlatni az esetleges kétségeket. Az ország többi részén telefonos egyeztetés, vagy ZOOM meeting javasolt.

Milyen műsor illene a rendezvényéhez?

Minden rendezvény egyedi és éppen ezért kicsit más. A helyszín után talán a várható létszám és korosztály a legfőbb mérvadó. Szertenék segíteni abban, hogy a megfelelő előadást javasolhassam a rendezvényére!

Miért engem válasszon?

Az előadásaimat hónapok, évek munkájával alakítottam ki, majd élő közönség előtt újabb hónapokon keresztül tökéletesítettem. Személyes célom az, hogy a lehető legtöbb embernek alakuljon ki jó véleménye a bűvészetről, és szórakoztató formában megmutathassam a műfaj szépségét. Éppen ezért vagyok büszke arra, hogy műsoraim után eddig kizárólag pozitív visszajelzéseket kaptam!

k

Igényfelmérés

Más jellegű műsor illik egy elegáns céges- vagy egy meghitt családi rendezvényhez. A helyszín szintén meghatározó lehet,  beszéljük meg az igényeket!

Tervezés

A megfelelő időpont kiválasztása is fontos. A műsor kezdetére rendezvény programjának ismeretében találjuk meg a jó időzítést!

g

Technikai részletek

Kis társaság esetén az exkluzív hangulat kialakítása a cél, nagyobb rendezvénynél viszont már szükség van hangosításra és színpadra is. 

Főpróba

500 fő felett szükség lehet főpróbára. A fények és a mikroport korrekt beállítása nagyon sokat dob az előadás színvonalán!

Angol és magyar nyelven

Az előadások angol vagy magyar nyelven zajlanak, egyéb esetben szinkrontolmács szükséges.

Tippek, extra igények

Jelenjen meg a cég logója? Esetleg az ünnepelt vegyen részt a trükkben? Vagy a házaspárral közösen varázsoljunk? A lehetőségek határtalanok!