GYIK

Gyakran ismételt kérdések a Ben előadásával, bűvészettel  vagy a rendezvényekkel kapcsolatban.

Hol vállal Ben fellépést?

Ben Magyarországon élő bűvész, aki az egész országban és külföldön is fellép.

Miért nincsenek feltüntetve árak a weboldalon?

Az árak a rendezvény típúsától függően eltérőek lehetnek. Éppen ezért a legjobb ha e-mailben vagy telefonon kér ajánlatot! A kapcsolat oldalon minden elérhetőséget megtalál. Ne felejtse el megadni az alapvető adatokat az eseményéről, mint például az esemény típusa, helyszíne, dátum és a vendégek száma. Az e-mailekre 24 órán belül válaszolunk!

Mi a garancia, hogy a műsor mindenkinek tetszeni fog?

Kérem nézze végig alaposan a honlapot és számtalan fotót láthat Ben bűvészről. Ezek a fotók egyértelműen megörökítik a nézők örömét, ámulatát. Referenciákat, ajánlásokat is talál a honlapon magán és vállalati ügyfelektől egyaránt. Nem titok, hogy a legtöbb megrendelő azért választja Ben-t mert korábban már látta egy vagy több fellépését. A műsorok megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek legyen szó egy baráti találkozóról vagy akár egy több száz fős eseményről. Ha még mindig bizonytalan lenne azzal kapcsolatban, hogy Ben-e a legjobb választás egy személyes találkozó biztosan segít eldönteni!

Milyen rendezvényeken / eseményeken szoktott Ben fellépni?

Ben fellép, mind magán-, mind vállalati ügyfelek számára. Ez a lista magában foglalja az esküvőket, születésnapokat, vacsorapartikat, fogadásokat, gálákat, családi napokat, kiállításokat, vásárokat, házibulikat, kerti partikat, termékbemutatókat, eljegyzési bulikat, évfordulókat, nyugdíjas találkozókat, karácsonyi összejöveteleket, szilveszteri partikat, keresztelőket, jótékonysági árveréseket, egyetemi bálokat. Bárhol, ahol egy embernek szórakoztatásra van szükség Ben kiváló választás.

Van lehetőség személyes találkozóra megrendelés előtt?

Természetesen van, sőt kifejezetten javasolt. Budapesten és környékén ez teljesen díjmentes és segít eloszlatni az esetleges kétségeket. Az ország többi részén telefonos egyeztetés, vagy ZOOM meeting javasolt.