Projektek

Számos olyan szerződésem volt, ahol a megszokottól eltérően nem rendezvényen léptem fel, hanem többek között videó projekteket, promóciókat készítettem, illetve az egyik legnagyobb amerikai luxushajón is dolgoztam bűvészként.

 

#madeinkaranten

RTL Klub

Többször dolgoztam együtt az RTL Klubbal, ezek közül az egyik alkalommal arra kértek, hogy egy rövid videóval szórakoztassam a karantén miatt otthonukban maradt nézőket. Ebből egy rövid részletet itt látható!

2022-ben a világ legnépszerűbb luxus óceánjáró hajó társaság legnagyobb, több mint 5000 vendég fogadására képes hajóján lehettem szerződéses bűvész, nem sokkal a hajó átadása után. Itt két színpadon, 7 különböző étteremben és 4 bárban szórakoztattam a vendégeket hónapokon keresztül minden nap, és így tökéletesítettem a műsoraimat.

#digitalisosszefogas

Telekom

A Telekom a 2020-as karantén alatt egy kampányt indított a digitális összefogás nevében, melyben megkértek művészeket, hogy otthon készült videókkal próbálják meg szórakoztatni a családokat. Ennek keretében közel egyórányi videóanyagot készítettem el nekik, és a karanténban ragadt családoknak!

A NOKIA rendhagyó kéréssel keresett meg. A legújabb telefonját extrém marketing kampánnyal promotálta. Ennek keretein belül kértek fel engem is, így a Microsoft, és a Telenor székházban vettem ki a készüléket egy nyomtatott lapból, vagy éppen tettem bele a telefont egy felfújt lufiba.

Kérjen ajánlatot!